I många stall finns det både hästar, hundar och katter. Katter trivs i stallet. Där lever de ett aktivt och innehållsrikt liv och håller mössen borta, förutom att de också är mysiga att kela med. Glöm inte att försäkra stallkatten och se till att den får allt som den behöver.

Försäkra katten

Hästar tar mycket uppmärksamhet och tid. Detta till skillnad mot en katt som klarar sig på egen hand i mångt och mycket. Därför är det viktigt att inte glömma bort katten utan att även ge den uppmärksamhet som den behöver. Förutom mat och kattlåda i sadelkammaren, så är det jätteviktigt att försäkra din fyrbenta kompis. När du försäkrar din häst och katt vill du att djuret ska ha den bästa försäkringen som är möjligt utifrån din ekonomi. Ett bra försäkringsbolag att satsa på för hundar och katter är https://www.lassie.co/, som är ett försäkringsbolag som särskilt fokuserar på just hundar och katter. Målet är att du som djurägare ska ha råd med en bra försäkring hos ett försäkringsbolag som verkligen bryr sig om djuren och inte pengarna. Förutom att du kan säga upp försäkringen när du vill, så kommer du i kontakt med Lassie mellan 8-22 varje dag. Det är en trygghet. Gå in på https://www.lassie.co/ och försäkra stallkatten och din hund.

Katter och hästar

Katter och hästar går väldigt bra ihop, i alla fall när de får sköta sig själva. Visst kan katter och hästar, liksom hundar, hälsa på varandra men det är vanligare att de lever tämligen separata liv i stallet. Särskilt hästen och katten. Oavsett om katten bor i ett boningshus eller heltid i stallet är det viktigt att ha kattregler så att alla som är i stallet behandlar katten på ett vänligt sätt. Katter är ju så mysiga, så mjuka och söta. Det kan varit svårt att inte vilja plocka upp en katt, trots att den inte vill. Bara för att få gosa. Vissa katter älskar att gosa, medan många katter gillar att kela med en eller ett par särskilda personer, men inte med alla.

Det är smart att sätta upp kattregler så att både ryttarna och besökarna i stallet blir påminda om hur de bör umgås med katten. Först och främst ska inte katten behöva komma nära hästarna om den inte vill det själv. Nosar de på varandra är det ett bra tillfälle att ta fram mobilen och fotografera. Men plocka inte upp en katt och håll den nära hästarna om du känner att katten inte vill vara med. För det andra är det viktigt att se till att katten inte blir instängd någonstans utan kattlåda. Det är klokt om en person är ansvarig för att ta hand om katten. Se till att den mår bra och får mat.