Den som har häst vet att det är mycket krävande. Det tar mycket av ens tid och energi, men det är helt och hållet värt det. Att ha en häst är verkligen som en helt annan livsstil och det kan vara svårt för dem som inte har häst att verkligen förstå det band som man skapar med djuret. Så vad vore bättre egentligen än att du hittar på något som gör det där bandet ännu starkare? I följande inlägg kommer du kunna läsa om några saker som kan vara roliga och skapa minnen för livet.

Tryck på egna kläder

En sak som man kan göra och faktiskt få mycket användning av är att man trycker upp kläder med antingen en text på, eller en bild på hästen. Man kan välja om man vill göra tryck på bambukläder eller något annat material som är både bekvämt och bra för miljön. Det finns självklart många olika saker man kan göra och det behöver ju inte bara vara ett tryck på en t-shirt. Kanske ska man göra ett tryck på en keps, sina vantar eller något annat som man tycker är både praktiskt och snyggt.

Semestra med hästen

Istället för att låta någon annan ta hand om din häst när du ska åka utomlands och slagga på en strand så finns det ju faktiskt möjlighet att man åker på semester med sin häst. För att inte göra det alltför krångligt så kan man ju välja en semesterort som är nära. Det finns till exempel många vackra platser i Sverige dit man kan åka med sin häst.

Skriv en blogg om ert liv tillsammans

En blogg är som en dagbok online och det kan vara bra för den som vill föreviga sin historia tillsammans med sin häst. Det är även perfekt om man vill gå tillbaka och kolla igenom bloggen en dag och minnas exakt hur det var den där dagen. Man kan även lägga upp bilder och filmer och då blir det ju enkelt för en att se förändringen som man gjort.

Boka in en fotografering

För att få riktigt fina minnen kan man boka in en fotograf som tar bilder på en med hästen. De flesta hästägare har säkert redan en massa bilder på sin häst men det är ju svårt att ta bilder på sig själv när man rider och då kan en professionell fotograf vara rätt svar.

Gravera in något på ett smycke

Det finns många smycken att välja bland och själva motiven kan också variera. Kanske väljer du att gravera in något vackert på ett halsband som får dig att minnas din häst, eller så kanske det bara ska stå dess namn på en berlock.